Konferansen «Vi har ingen klimakrise»

https://klimarealistene.com/konferansen-vi-har-ingen-klimakrise/

Konferansen «Vi har ingen klimakrise»

Dette er tittelen på en klimakonferanse som holdes i det danske folketing fredag den 15. september 2023. Konferensen arrangeres av den danske Forening: Klimarealisme sammen med norske og svenske klimarealister og Clintel. Peter Seier Christensen (Nye Borgerlige) er forbindelsen til Folketinget. Konseptet for konferansen er tilsvarende som for den forrige nordiske klimakonferansen i Oslo i 2020.

Programdetaljer

Konferansens hovedtaler er Marcel Krok fra Clintel, som redegjør for IPCC’s feilinformation om klima i rapporten: The Frozen Climate Views of the IPCC

De øvrige foredrag i tiden 0900 – 1700 er ikke endelig fastlagt, men vil i ha bidrag fra danske, norske og svenske klimarealister. Se programutkast nederst.

Påmelding til konferansen gjøres her: link. Prisen er DKK 750 kr. som går til forpleining og dekning av utgifter til arrangementet og til foredragsholdere. Det er rabatt DKK 100 for tidlig påmelding.

Dessuden arrangeres en konferansemiddag for konferansedeltagere med ledsagere i Snapstinget (Folketingets resturant) på Christiansborg, kl 1900 den 15/9. Påmelding gjøres her.

Dessuten arrangeres det på DTU (Danmarks Tekniske Universitet, Lyngby) en forkonferanse torsdag, den 14/9-23, kl.  11-16 med tema bl.a. om karbonbalanser. Påmelding kan ske her.

Spørsmål om konferansen kan rettes til Karl Iver Dahl-Madsen, +45 29638342, karliver@klimarealisme.dk

Klimarealistene planlegger felles avreise fra Oslo med TFDS, utreise onsdag 13.9 – avgang fra Oslo 16.30. Deltagerne må selv ordne med hotell i København. Klimarealistene dekker påmeldingsgebyret (bestemt som NOK 1000) til konferansen for de første 20 påmeldte medlemmer av Klimarealistene. Våre medlemmer får med det første epost med flere detaljer om arrangementet, og spesielt den felles avreisen fra Oslo.

Folketinget på Christiansborg i København er vertskap for årets nordiske klimakonferanse.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *