Roy Spencer and John Christy med ny studie: CO2 har langt mindre betydning enn antatt (Hentet)

 

Hentet fra FAKTA360:  
Einar R. Bordewich

Roy Spencer and John Christy med ny studie: CO2 har langt mindre betydning enn antatt

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

En ny studie publisert av universitetet i Alabama Huntsville, de som også driver med satellitt-overvåking av jordens temperatur, antyder at CO2 har langt mindre betydning enn hva som er antatt innen den konsensusbaserte klimaforskningen.

Dr. Roy W. Spencer driver overvåkingen og rapporteringen av jordens temperatur via satellitter som dere kan finne månedlige oppdateringer om på hans nettside her: Drroyspencer.com

UAH Earth System Science Center klimaforsker PhD Roy Spencer og direktøren ved samme senter, klimaforsker PhD John Christy har brukt 10 år på å utvikle denne en-dimensjonale klimamodellen for å svare på det enkle spørsmålet: Hvor mye oppvarming kan vi forvente av en økning av CO2 i atmosfæren.

Deres siste studie ble publisert i September 2023 i journalen Theoretical and Applied Climatology under navnet «Effective climate sensitivity distributions from a 1D model of global ocean and land temperature trends, 1970–2021

Basert på data, ikke teori

Så er ikke dette bare nok en klimamodell som feiler slik som så mange andre? I over 30 år har dusinvis av avanserte klimamodeller basert på den konsensusbaserte hypotesen om CO2, ikke greid å bli enige om et svar. Dagens klimamodeller varierer med en faktor på tre -3- i resultat. Dette er fra 1,8 til 5,8 grader Celsius.

Les også:  SNUS OG KLIMAENDRINGER

Den store forskjellen er at deres modell er basert på fysiske data og observasjoner av klimasystemene og ikke teoretiske antagelser om hvordan klimasystemet responderer på økning av drivhusgasser. Klimamodellen deres er like fullt basert på hypotesen om at CO2 har en varmende effekt.

Til tross for at de antar at absolutt all CO2 tilført atmosfæren er menneskeskapt, havner de altså i den laveste området for klimasensitiviteten. Dersom det viser seg at mennesker kun står for 50% av tilført CO2 og naturen står for det resterende så halveres også deres resultat. Det betyr at CO2 fra mennesker har enda mindre betydning enn antatt fra alle andre klimamodeller.

Kilde: Climate model provides data-driven answer to major goal of climate research

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *